Amalgaamsanering

Amalgaamsanering

Amalgaam sanering is van toepassing voor iedereen die een metaalvrij gebit belangrijk vindt. Vanuit 20 jaar ervaring met deze problematiek kan ik u vertellen dat iedereen met deze vullingen in zijn tanden en kiezen een verhoogde kwikspiegel in de urine kan laten aantonen. Of u daar ook last van heeft is een tweede. Dat is zeer persoonlijk. U beslist dus zelf of u de situatie zo laat of er letterlijk werk van maakt om ze te verwijderen. Wij kunnen u daarbij van dienst zijn.

Aanvragen

Als u kiest voor amalgaam sanering of nog vragen heeft over de behandelwijze, kunt u contact met ons opnemen.
Tel: 088-0300700

Ontgiftigen

Voor, tijdens en/of na de verwijdering kunt u onder begeleiding van een arts/therapeut uw organen laten ontgiften. Wij kunnen u ook helpen aan goede therapeuten die hier ervaring mee hebben. Bel voor een afspraak 088-0300700

Hoe wij u van uw amalgaam bevrijden

Amalgaam wordt met een hard-metalen boor verspaant. Waterkoeling zorgAmalgaam in vullingent voor het afkoelen van de warmteontwikkeling. Hierdoor verdampt minder kwik. De verspaande metaaldeeltjes worden afgezogen. Aan de zuigbuis zit de Clean-Up die over uw kies wordt geplaatst. De kwikdampen en het gruis verdwijnen hierdoor effectief in de afzuigbuis. U en de behandelaar hoeven niet bang te zijn voor de kwikdampen. Die zijn weggezogen voordat ze zich kunnen verspreiden. Wij gebruiken bewust geen cofferdam, een rubberlapje. Amalgaangruis is heel fijn en heel zwaar. Het loopt door het kleinste lek uw mond in en de behandelaar ziet niet dat dit gebeurt. U kunt zo ongemerkt metaalgruis doorslikken.
Wij houden met de Clean-Up en wattenrollen controle over wat er gebeurt en bevrijden u op een veilige wijze van uw amalgaam.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH