Blue-M producten

De evolutie in mondverzorging

blue®m producten zijn revolutionair, het verschil in mondverzorging. Onze unieke formule heeft talloze mensen geholpen bij het verhelpen van gebits- en tandvleesproblemen, waaronder parodontitis en peri-implantitis.

Daarnaast zijn onze producten de perfecte oplossing voor het in balans houden van de mondflora. Het geheim is de geleidelijke afgifte van zuurstof in de mond. Zuurstof speelt een sleutelrol in bijna alle stappen in het proces van wondgenezing.

Alleen de beste tandartsen adviseren het gebruik van blue®m mondverzorging.

Veel mensen ervaren:

Bloedend tandvlees
Terugtrekkend tandvlees
Ontstekingsgevoeligheid
Wonden of aften in de mond
Slechte adem
Problemen rond implantaten

We helpen mensen met de beste mondverzorgingsproducten en gezonde dagelijkse routines. Wij geloven dat de mond het begin is van het spijsverteringssysteem en daarom essentieel voor jouw totale welzijn en gezondheid: een gezonde mond voor een gezond lichaam!

In de medische wetenschap is het al eeuwen bekend dat zuurstof een sleutelrol speelt in bijna elke stap van het wondgenezingsproces. Met die kennis ontwikkelde een team van implantologen, kaakchirurgen en tandartsen de bluem®-formule. We noemen het oxygen for health. Het geheim van de formule is de langzame afgifte van actieve zuurstof, die onder andere afgegeven wordt door enzymen uit biologische honing.

Poetsen, spoelen en flossen zijn niet genoeg om een gezonde mond te behouden. Vanuit dat oogpunt hebben we een voedingssupplement van hoge kwaliteit ontwikkeld. Niet alleen om je dagelijkse mondhygiëne compleet te maken, maar ook om je optimaal voor te bereiden op implantaatchirurgie en andere

Download hieronder de Blue M brochure en documenten

Bluem product range overview claims and ingredients 
Bluem product sheet 2017_180417
 
Oral Indications – Glossary
 
Overview Indications and bluem Solutions
 
Sodium Perborate

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH