Cosmetisch

Cosmetische Tandheelkunde

Cosmetische Tandheelkunde is een specialisatie in ons vak waarbij met meestal eenvoudige ingrepen verbluffende resultaten zijn te behalen.
Het begint al bij de vervanging van een grijs/zwarte amalgaamvulling door een van composiet of glasionomeercement. Deze materialen zijn tandkleurig en daardoor al een hele verbetering voor de schoonheid van uw gebit.

Pijnloos bleken

Velen van u zullen ervaren dat de voortanden er niet meer zo uitzien als na de doorbraak of dat ze er niet meer uitzien zoals u het echt zou willen. Dan wordt het tijd om er iets aan te gaan doen.
Lees meer

Tandverkleuringen verhelpen

Door uw tanden te bleken is al veel verbetering te behalen. Echter grote vullingen, vlekkerigheid, stand-afwijkingen worden er niet mee opgelost.
Dan komen de facings en de kronen in beeld. De indicatie voor een kroon of een facing is van een aantal factoren afhankelijk die wij in een gesprek met u zullen uitwerken.

Porseleinen kroon of facing

Voortanden met verkleuringen, scheefstand, en alles wat ze minder fraai maakt, kunnen duurzaam worden opgeknapt met een porceleinen kroon of facing. Wij hebben de keus uit een facing, een plaatje voorop uw tand, of een volledige kroon.
Welke keus wij moeten maken zullen wij met u bespreken. Het resultaat is fantastisch en u heeft er jaren lang plezier van.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH