Energetisch

Bio-Energetische Tandheelkunde

Wie zich richt op de principes van deze vorm van tandheelkunde zoekt naar de manieren om bij de behandeling van het gebit de relaties die dit complexe onderdeel van ons hoofd heeft met de rest van ons lichaam zo min mogelijk te belasten.
Het begint met een duurzaam behandelplan waarbij de voorgestelde oplossingen een zo harmonisch mogelijke uitkomst geven. Er dient bewust gekozen te worden voor zo min mogelijk belastende materialen.

Materiaalkeuze

Metaalvrij werken is nu mogelijk door het fantastische materiaal Zirkonium. Composieten zijn de laatste jaren flink verbeterd en bij glasionomeercement is sprake van een nieuwe revolutie, de haaientandvulling. Bij implantaten is de eerste keus titanium, en sinds kort zijn er ook Zirkonium implantaten beschikbaar gekomen.

Energetisch Harmonisch Behandelplan

Bij het behandelplan wordt gelet op een storingsvrije uitkomst. Het tandvlees en het bot zullen schoon en ontstekingsvrij moeten zijn. Wij letten ook op de verstandskiezen. Dat doen wij bij de jeugd al vanaf 15 jaar oud.

Dode elementen worden beoordeeld of ze wel of niet kunnen blijven zitten. Verder is van belang dat u zelf gelukkig bent met het voorgestelde behandelplan.

Diagnostiek

Elektro-acupunctuur, Kinesiologie, Mora en Laboratoriumtests zijn methoden om verstoringen, die vanuit het gebit hun invloed op lichamelijk en geestelijk welbevinden uitoefenen, in beeld te brengen.

Wij hebben voornemens om deze methodieken weer te kunnen aanbieden. Tot het zover is gebruik ik mijn ervaring van 25 jaar om u verantwoorde behandelplannen aan te bieden.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH