Mondzorg

Algemene Tandheelkunde

Wij hechten veel waarde aan het voorkomen van gebitsproblemen en het kunnen aanbieden van duurzame mondzorg tegen zo laag mogelijke kosten. Hiervoor is het gebruik maken van de diensten van mondzorgkundigen en preventieassistentes een essentieel onderdeel van onze praktijkvoering. Wij kunnen hierdoor het maken van retour afspraken verminderen. Tevens kunnen wij met meer succes problemen direct of op dezelfde dag verhelpen.

Gebitscontrole

Uw behandeling begint met een controle van uw gebit. Is uw gebit zonder problemen dan krijgt u het advies om over 6 of 12 mnd. terug te komen. Gebitsreiniging wordt zoveel mogelijk tijdens uw controlebezoek uitgevoerd of u krijgt hiervoor een aparte afspraak bij de preventieassiestente of de mondhygiëniste.

Essentieel in onze praktijk is het gebruik van een Overzichts Rontgenfoto (OPG). Talloze soorten afwijkeningen worden hiermee in een keer zichtbaar. Wij kunnen u hierdoor doelmatiger en duurzamer behandelen.

Wij geven advies over

Duurzame tandheelkunde

Onze medewerkers worden geselecteerd op deskundigheid, professionaliteit en service-bereidheid. Uw tevredenheid bepaalt ons werkplezier. Duurzame Tandheelkunde is waar wij voor staan.Wij werken voortdurend aan het op het hoogste niveau brengen van onze tandheelkundige dienstverlening.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH